ZINCOMETAL BULGARIA LTD

ПИЛОНИ И СТЪЛБОВЕ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ

Опит, технологично съвършенство и иновации

Тези три оси важат за всички осветителни стълбове и мачти на ZINCOMETAL България.

Осем различни категории осветителни стълбове и мачти покриват и най-взискателните нужди, с печата за съвършенство в дизайна и конструкцията на компанията майка:

Мрежите за пасивна сигурност

са гаранция за безопасност на водача и автомобила при неговото отклонение и удар в мрежата, която поема удара и се счупва. Това е сертифицирана мрежа съгласно EN 12767, която е преминала всички оценки за краш тестове.

Мрежи за осветление на игрища и открити пространства.

Спортни съоръжения, стадиони, летища, пристанища, големи частни пространства намират надеждно решение за осветление в Цинкометал България и в продукти като:

Декоративни осветителни мрежи

Адаптирани към характера на всяка област, с традиционен или модерен архитектурен стил, декоративните осветителни мрежи на Цинкометал България предлагат на потребителите възможно най-добрия резултат с минимални разходи за време и усилия, с подчертан естетически ефект. Алуминий, облицовка с дърво, стомана и чугун черпят вдъхновение от заобикалящото пространство, с необходимото уважение.

Различни видове мрежи

От сигнални мрежи, стълбове за камери, стълбове за електрозахранване на трамваи и тролейбуси до знамена, билбордове, телекомуникационни и паркинг стълбове, Цинкометал България може да покрие всички нужди от пилони и стълбове.

Чугунени осветителни стълбове

угунените осветителни стълбове на ЦИНКОМЕТАЛ придават характер на всяка зона, където са поставени, обслужвайки различен архитектурен стил, който се адаптира, но в същото време подчертава околното пространство.

Алуминиеви осветителни мрежи

Със специална естетика и модерни щрихи, алуминиевите пилони на ЦИНКОМЕТАЛ внасят модерен вид в пространството, където са поставени. Идеални за градски пейзажи, те са отличително допълнение.

FRP (подсилен с влакна полимер) осветителни мрежи

Изработени от подсилен полимерен материал, те са идеални за монтаж в крайбрежни райони, тъй като са устойчиви на корозия от влага и не изискват много поддръжка, устойчиви са на натиск от вятър и са подходящи за зони с честа светкавична активност, благодарение на проводящия им характер.