ZINCOMETAL BULGARIA LTD

Профил

Zincometal Bulgaria factory | Profile

ЦИНКОМЕТАЛ БЪЛГАРИЯ ООД: Гръцко ноу-хау с български отпечатък

ЦИНКОМЕТАЛ прехвърля своето ноу-хау и богат опит в Гърция и в повече от 20 страни по света чрез дъщерното си дружество ЦИНКОМЕТАЛ БЪЛГАРИЯ ООД, което предлага висококачествени решения в областта на осветителните стълбове и пилони, осветителни тела и обезопасителни улични бариери. 

ЦИНКОМЕТАЛ БЪЛГАРИЯ ООД е основана през 2006 г. в гр. Сливен, където има завод за производство на пилони и осветителни стълбове, а седалището й е в гр. София. Компанията работи в частни обекти от 4640 кв.м. на обща площ от 35 000 кв.м., където са изградени инсталация за горещо поцинковане с дължина 6,5 метра и инсталация за електростатично прахово боядисване. В цеха се произвеждат чугунени и стоманени осветителни стълбове, като се покриват нуждите на пазара от всички видове осветителни стълбове (включително алуминиеви и FRP стълбове)

ЦИНКОМЕТАЛ БЪЛГАРИЯ ООД разполага и с широка производствена гама от светодиодни осветителни тела, поддържа фотоволтаични паркове със своите решения, като същевременно е водеща в мантинелите по EN 1317, винаги с производствената динамика на гръцката компания майка.

По-специално, на разположение на клиента е широк списък от иновативни продукти, който включва:

Image 425

Пилони и стълбове за осветление

Image 425

LED осветителни тела

Image 425

Автономни соларни осветителни системи

Image 425

Мантинели EN 1317

Image 425

Мрежи за пасивна безопасност EN 12767

Image 425

Фиксирани фотоволтаични поддържащи системи

Освен това има изградена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт EN ISO 9001, както и система за управление на околната среда в съответствие с международния стандарт EN ISO 14001, с които е сертифицирана от независим одобрен сертифициращ орган